12 pôsobivých účesov pre 40 -ročné černošky

Ste 40 -ročná černoška a hľadáte zábavný účes na vyskúšanie? Máme ťa chrbát. Tieto účesy vám pristanú, ale všetci vieme, že experimentovať s pribúdajúcim vekom je náročné.

Prírodné vlasy sú jedným z najuniverzálnejších typov vlasov, s ktorými môžete pracovať. Buď si necháte vlasy prirodzené a kučeravé, alebo si urobíte účes a budete ich nosiť hladké alebo rovné. Módne trendy sú stále v pohybe a je ťažké držať s nimi neustále krok.

Najlepšie účesy pre 40 -ročné černošky

Vybrali sme pre vás 12 účesov pre černošky vo veku 40 rokov, ktoré sa starajú o prirodzené vlasy a vďaka ktorým vyniknete v dave.

1. Rovný Bob

Radšej nosíte rovné vlasy? Vyžehlite ho žehličkou alebo sa rozhodnite pre rovnú väzbu, rozdeľte ho v strede a s týmto elegantným a štýlovým účesom máte hotovo.

2. Krátky účes pre 40 -ročné černošky

Aby ste vyzerali skutočne nenáročne na údržbu, urobte si krátky zostrih, ktorý umožní vašim prírodným vlasom odhaliť svoju normálnu textúru, ako rastú. Tieto tesné kučery sú teraz elegantné, ale keď vyrastú, budú vyzerať ešte nádhernejšie.

3. Prámiky pre 40 -ročné černošky

Dlhé vrkoče sú obľúbenou voľbou čiernych žien po 40 -tke. Sú dlhé a očarujúce a ešte farebnejšie s ružovými a modrými vrkočmi, ktoré sú vhodené do zmesi.

4. Drdol s nízkym uzlom

Aj 40 -ročná černoška, ​​ktorá neustále pracuje, môže mať roztomilý, ženský účes ako malý bočný drdol. Tento je zaistený na jednej strane a mimo ramien, takže sa môžete stále venovať práci.

5. Blonde Bun

Vysoký zaoblený drdol s blond melírom je to pravé, čo oživí čierny účes. Pre čiernu ženu, ktorá hľadá upravenejší účes, vyskúšajte tento sofistikovaný drdol.

6. Čierne zákruty

Dlhé čierne zákruty sú spôsob, ako prinútiť 40 -ročnú čiernu ženu, aby sa cítila mladistvá a ženská. Toto je jeden z účesov, v ktorom si obľúbite hojdanie svojich prírodných šedín.

7. Vesmírne drdoly

Pre prirodzené čierne vlasy, ktoré chcete z tváre na deň vytiahnuť, vyhoďte vlasy do dvoch vysokých vesmírnych drdolov. Tento vzhľad je vhodný na bežné aj formálne príležitosti.

8. Rozstrapatený Bob

Aj toto je 40-ročný čierny ženský strih a nezaberie vám veľa času. Krátke vlasy sú celkom súčasné a ľahko sa upravujú.

Ideálne pre: Ženy s krátkymi vlasmi a okrúhlou tvárou.

Ako sa štylizovať: Tento účes je strapatý, ale príťažlivý. Nechajte vlasy prirodzene padať a tiež môžete použiť prípravok na zvlnenie, ktorý niekomu dodá vaše kučery.

9. Rozstrapatené kučery

Je to uvoľnený a ležérny účes, ideálny na formálne stretnutie alebo na deň do mesta.

Ideálne pre: Tento účes bude vyzerať dobre na akomkoľvek tvare tváre.

Ako sa štylizovať: Tento vzhľad môžete vytvoriť oddelením vlasov na malé časti a použitím zvlhčovača. Môžete pridať curlingový krém. Pred rozčesaním vlasov v uvoľnených kučerách použite rozčesávaciu kefu.

10. Elegantný Bob

Tento štýl vyzerá veľmi sofistikovane a sexy. Ak hľadáte niečo krátke, čo je zvládnuteľné a štýlové, už ďalej nehľadajte. Toto je jeden z najlepších účesov pre 40 -ročné černošky.

Ideálne pre: Toto bude vyhovovať väčšine typov tvárí.

Ako sa štylizovať: Ak chcete, môžete sa hrať s ofinou.

11. Mäkké kučery

Objemné kučery vždy vyzerajú krásne a žensky. Tento účes pre černošky po 40 -tke je pre ľudí s dlhšími vlasmi. Tento účes je možné použiť ako denný alebo večerný vzhľad.

Ideálne pre: Je to elegantné a zábavné a bude dobre vyzerať ľuďom s oválnou, okrúhlou alebo srdcovou tvárou.

Ako sa štylizovať: Stačí, keď si po umytí vlasov použijete napínaciu žehličku. Konce vlasov natočte do týchto jemných zákrut.

12. Shaggy Long Cut

Toto je jeden z najlepších 40 -ročných účesov čiernych žien. Vnáša do vašej osoby mladistvý nádych. Je to hravý, ale vkusný účes. Vytiahnite malé čierne šaty alebo splývavé maxi šaty a vyrazte na rande.

Ideálne pre: Ženy s ostrou tvárou.

Ako sa štylizovať: Udržujte vlasy po plecia a pomocou kulmy urobte hrubý vzhľad.

Prírodné etnické vlasy majú skvelú textúru. Môžete pracovať s dĺžkou, typom kučier, farbiť vlasy a podobne. Pokiaľ ide o prírodné vlasy, existuje veľa rozsahov, takže sa netrápte, môžete všetko pohupovať a pritom vyzerať nádherne!

Toto boli najlepšie účesy pre 40 -ročné černošky. Vyskúšajte ten, na ktorý sa budete pozerať pri nasledujúcom sedení.

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave