11 moderných nízkych výstrekov pre mužov

Nízke vyblednutie slabne sú jedným z najobľúbenejších strihov, najmä medzi afroamerickými mužmi, pretože existuje množstvo štýlov, ktoré s nimi môžete robiť.

Módne nízke účesy

Jednou z brilantných vecí na pánskom účese s slabým vyfúkaním je, že sú multirasové. Tento účes nosia muži všetkých farieb bez ohľadu na ich etnickú príslušnosť. Nízke prestávky sú veľmi obľúbené medzi bielymi aj čiernymi mužmi, takže si vyberte jeden z nižšie uvedeného zoznamu štýlov s nízkymi emisiami a získajte nový elegantný vzhľad!

#1: Teddy Boy Low Blowout

Toto štýl slabého vyblednutia čerpá inšpiráciu z retro Teddy Boy alebo mastnejších účesov. Tento štýl používa na skrášlenie vzhľadu veľa a veľa gélov na vlasy. Prednú časť štýlu naviňte tak, aby sedela ako quiff.

#2: Afro Blowout

Spojte niekoľko rôznych štýlov spojením brilantne odvážneho afra s účesom s nízkym vyblednutím. Vyblednutie z Afra skutočne pomôže Afru vyzerať väčšej. Je to kvôli výraznému kontrastu v účese.

#3: Tesné kučery

Tesné kučery sú niekedy spájané s nevinným pohľadom „zborového chlapca“, ale tento štýl nie je ničím iným ako nevinným. Upravte si svoje kučery pomocou zastrihnutého účesu a fúzov, aby vyzerali ako „zlý chlapec“.

#4: Voľné kučery

Voľné kučery vyzerajú skvele v a nízky vyblednutý účes pretože dodávajú vzhľadu prirodzenú textúru a objem. Ak nechcete, aby vaše vlasy vyzerali príliš kučeravé, nechajte ich ostrihať kratšie, aby sa vám začali prevaľovať iba konce.

#5: K veci

Účes šikovne upravte tak, aby sa vytvaroval do bodu smerujúceho dopredu. Posuňte strany štýlu dopredu, aby štýl získal hladké okraje a dobrý tvar. Prevráťte časť vlasov z jednej strany na druhú, aby bol váš vzhľad pekný.

#6: Nízka prestávka s Faux-jastrabom

Falošný štýl je taký, kde je vo vlasoch vytvorená chrbtica Mohawk bez oholenia zvyšku vlasov. Pomocou hrebeňa vytvorte zrolovaného umelého jastraba v štýle nízkeho vyblednutia.

#7: Dope Blowout Fade

Ako naznačuje názov, je to celkom pôsobivý účes, ktorý v kombinácii s nízkym vyblednutím vyzerá vynikajúco na mužoch. Vďaka výrobkom na úpravu vlasov dodáva vlasom takú hladkú a lesklú textúru.

#8: Klasické nízke vybuchnutie

Dochádzajú vám nápady na úpravu hustých vlasov? Neboj sa! Toto je jedinečný a klasický účes s nízkym počtom fúkaných vlasov, ktorý dodá vašim vlasom ultra objemný vzhľad. Udržujte vlasy trochu strapaté a smerujúce nahor, rovnako ako hroty.

#9: Vrstvený Pompadour+ Blowout Fade

Chcete získať prekvapivo elegantný a macho vzhľad! Skombinujte vyblednutý strih s vrstveným vrchom pompadour, aby ste dosiahli požadovaný vzhľad. Tento účes s vyblednutým vyblednutím vám poskytne maximálnu výhodu, pretože prinesie vašej tvári dlhší vzhľad a zvýrazní vaše črty tváre. Pomáda dobrej kvality udrží štruktúru účesu a poskytne vám perfektný výhľad.

#10: Blowout Fade

Ak máte potom takú hrubú textúru vlasov, nevyužívajte to a nie je to múdre! Boky a zadnú časť hlavy zoslabte a urobte z nich vlasy s hornou dĺžkou. Navrstvte vrstvený top do chaotickej a nadýchanej štruktúry, ktorá z neho robí „skutočný“ vyfúkaný účes. Uveďte väčšiu definíciu na začiatku pomocou podhodnotenej a tvrdej zostavy.

#11: Creative Blowout Design

Ak ste sa už rozhodli prijať niečo odvážne a ostré, prečo nekomplikovať svoje rozhodnutie takým faktorom kreativity! Vykonajte tento experiment odvážne a získajte úžasné konečné výsledky v podobe chladnej osobnosti. Dodajte účesu ďalší funkčný vzhľad s bočným strapcom, ktorý vám dodá ostré rysy. Nechajte si narásť bradu, aby ste svojmu vzhľadu dodali mužnosť.

Nízke účesy vyblednutia sú úžasné, ale nie sú vhodné pre každého. Predtým, ako si vyberiete štýl, sa uistite, že bude zodpovedať vašim črtám tváre.

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave