5 najlepších účesov z čínskej drdola, ktoré môžete vyskúšať

Už ste niekedy videli, ako úžasne vyzerajú vlasy z čínskeho drdolu? Číňania určite vedia všetko o tom, ako si urobiť krásny účes. Čínsky drdol zahŕňa skrútenie a úpravu vlasov vzadu, aby vytvorili rôzne odrody drdolov. Potom sa cez vlasy prevlečie špeciálny vlasový doplnok, ktorý vám pripomína paličky, ale nazýva sa palicami na vlasy a vytvorí úžasný vzhľad.

Čínske ženy využívajú tento účes už stáročia. Európanky a Američanky začali svoj štýl kopírovať len pred pár desiatkami rokov. Ak chcete dnes jedinečný štýl, pozrite sa na čínske buchty.

Ohromujúce účesy z čínskej drdoly

Myslíte si, že robiť buchtu je nuda? Neskúsili ste Vlasy z čínskeho drdolu. Toto je jeden zo spôsobov, ako zmeniť niečo jednoduché na niečo ohromujúce bez prílišného úsilia. V mnohých prípadoch vyzerá to, že keď dáte palicu do vlasov drdolom, vyzerá to báječne.

Čínske ženy tu však nekončia. Idú ďalej, aby vytvorili najkomplikovanejšie a najúžasnejšie buchty, aby vyzerali čo najpozoruhodnejšie. Aj keď ste to ešte nikdy neurobili, nadišiel čas to vyskúšať. Máme pre vás pripravených 5 možností, ako si ich vyskúšať.

#1. Dvojitá zábava

Ak nemáte dostatok vlasov na to, aby ste vytvorili objemný čínsky drdol, nebojte sa, môžete siahnuť po doplnkoch. Vzatie dvoch krásnych tyčiniek do vlasov a ich vloženie do drdolu môže zachrániť deň a vytvoriť nádherný účes.

#2. Lenivý drdol

Tento lenivý účes z čínskeho drdolu nevyžaduje žiadne krútenie, pletenie alebo styling. Stačí si urobiť vysoký drdol a previesť ho po palici do vlasov. Nezabudnite, že drdol bez skrútenia nemusí dobre držať palicu na vlasy.

#3. Jednoduchý prístup

Ak chcete vyrobiť jednoduchý drdol, ale aby vyzeral čínsky, pomocou tyčiniek do vlasov, musíte nájsť spôsob, ako palicu udržať na svojom mieste. Niektoré dievčatá používajú trik s gumičkou. Pred výrobou buchty začnú s chvostom a palicou prejdú palicou.

#4. Nekonečný drdol

Ak máte husté vlasy a dostatok fantázie, môžete si na zadnej strane hlavy vytvoriť znak nekonečna. Prístup je rovnaký ako pri jednoduchých čínskych drdoloch. Stačí zámky otočiť a potom ich usporiadať správnym spôsobom.

#5. Pletený drdol

Pletený čínsky drdol je fantastický spôsob, ako vytvoriť skutočné majstrovské dielo na vrchu hlavy. Stačí si urobiť vrkoč a potom ho poukladať do kruhov. Použite špendlíky, aby zostali na svojom mieste, a tyčinku na vlasy na ozdobu.

Dúfame, že ste sa pobavili pri pohľade na tieto možnosti vlasov z čínskeho drdolu. Ako vidíte, tento štýl si môžu užiť aj dievčatá s tenkými a nie príliš dlhými vlasmi. Jediné, čo musíte urobiť, je kúpiť si pár krásnych tyčiniek do vlasov.

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave